Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da se od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021 ustavlja javno življenje in s tem se ponovno zapirajo tudi šole. Pouk bo potekal na daljavo, in sicer po že znanem in ustaljenem načinu:

  • gradiva v spletnih učilnicah,
  • pouk v obliki video u

Šola bo organizirala nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda, katerih starši morajo zaradi narave svojega dela le-to opravljati na delovnem mestu in za otroka potrebujejo nujno varstvo. Zaposlitev staršev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, kar pomeni, da morajo starši predložiti ustrezno potrdilo o zaposlitvi. Nujno varstvo se bo zagotavljalo, če sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ter zaposleni v gasilskih enotah.

Na povezavi Potrdilo delodajalca je povezava do Potrdila za potrebe dokazovanja nujnega varstva, ki jo izpolni delodajalec. Potrdilo boste morali predložiti najkasneje do prihoda otroka v varstvo.

Starše učencev od 1. do 3. razreda prosimo, da nam sporočite, ali vaš otrok v času zaprtja šole potrebuje nujno varstvo. Ob tem opozarjamo, da bo šlo za varstvo in ne za pouk, saj bo pouk potekal na daljavo.

Nujno varstvo bo organizirano od 6.30 do 15.00.

Avtobusnega prevoza ne bo.

Organizirana bosta dopoldanska malica in kosilo, v kolikor je/bo učenec na ta dva obroka naročen.

Prosimo, da danes do 19.00 razredničarki svojega otroka sporočite,

  • ali bo vaš otrok potreboval nujno varstvo(od katere do katere ure) in
  • ali bo vaš otrok naročen na dopoldansko malico in/ali kosilo.

Šola bo tudi tokrat za učence, ki se izobražujejo na daljavo, organizirala in zagotavljala topli obrok skladno s kriteriji, kot je to veljalo tudi ob prvem (daljšem) zaprtju šole v tem šolskem letu. Prosimo, da potrebe sporočite na .

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost