Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

Mladinski center Nova Gorica vas v novembru, mesecu preprečevanja zasvojenosti, skupaj s soorganizatorji iniciative »V znanju in povezovanju je moč« vabi na brezplačna spletna predavanja in delavnice na temo vzgoje, samopomoči, gibanja ter ostale dogodke namenjene opolnomočenju posameznika. Pričenjamo že naslednji teden z delavnico:

PREDSTAVITEV METODE EFT (EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE) ALI TAPKANJA

ponedeljek, 9. 11. 2020 17.30 – 19.00

EFT (tehnika čustvene svobode) je preprosta metoda, pri kateri z blazinicami dveh ali treh prstov tapkamo po nekaterih akupunkturnih točkah, medtem, ko govorimo o neprijetnem občutku ali spominu. Raziskave kažejo na to, da je tapkanje eno izmed najučinkovitejših orodij, s pomočjo katerega trajno odpravimo čustvene ali fizične težave. Spletna uvodna ura s Tanjo Turnšek za vse tiste, ki tapkanja še ne poznate in se boste udeležili nadaljnjih dveh delavnic v okviru meseca preventive.

Obvezne prijave na https://www.mc-novagorica.si/zdravje-in-preprecevanje-zasvojenosti/v-znanju-in-povezovanju-je-moc/

Spletne delavnice so omejene na 35 mest, zato pohitite s prijavo.

NAJDI ZOPET MIR V SEBI – KAKO S POMOČJO METODE EFT PREMAGATI STRAH IN ZAŽIVETI POLNO ŽIVLJENJE

torek, 10. 11. 2020 17.30 – 19.30

Strah je največja težava vsakega posameznika, saj vpliva na vse, kar naredimo, mislimo in v kar verjamemo. Vpliva na naše odločitve in izbire. Strah se sicer lahko začasno zmanjša s tem, ko neka situacija mine, vendar se bo ob naslednji podobni situaciji, zopet pojavi. Na spletni delavnici s Tanjo Turnšek se bomo posvetili vzrokom ter skušali odpraviti ali vsaj omiliti njegov vpliv na naše počutje.

PREBUDI LJUBEZEN DO SEBE – KAKO S POMOČJO METODE EFT PREMAGATI JEZO

torek, 24. 11. 2020 17.30 – 19.30

Nakopičena dolgotrajna jeza povzroča fizične težave in neugodno vpliva na naše zdravje. Dovolimo si čutiti jezo, vendar jo izrazimo na nenasilen in spoštljiv način. Na spletni delavnici s Tanjo Turnšek se bomo posvetili vzrokom ter skušali odpraviti ali vsaj omiliti njen vpliv na naše počutje.

Hvala za pomoč in ostanite zdravi,

Ana Raganzini

Dogodki v novembru

Related Images:

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost