Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši Mladinski center Nova Gorica vas v imenu Lokalne akcijske skupine za preprečevanje zasvojenosti Nova Gorica vljudno vabi na brezplačna predavanja za starše na temo vzgoje in preprečevanja škodljivih vedenj otrok in mladostnikov, in sicer:

– SODOBNA VZGOJA MED LJUBEZNIJO IN DISCIPLINO – SAVREMENI ODGOJ IZMEĐU LJUBAVI I DISCIPLINE (predavanje bo potekalo v srbskem jeziku), ki bo v ponedeljek, 9.11., ob 18.30 v telovadnici podružnične šole Ledine. Predaval bo psihoterapevt in strokovnjak na področju raziskovanja čustev, dr. Zoran Milivojević.

– VZGOJA MED GOTOVOSTJO IN IMPROVIZACIJO, ki bo v petek, 13.11., ob 17.00 v telovadnici enote Ciciban Vrtca Nova Gorica. Predavala bo strokovnjakinja na področju zakonske in družinske terapije, dr. Katarina Lia Kompan Erzar.

– MLADOSTNIKI IN PREKOMERNA RABA RAČUNALNIKA, ki bo v ponedeljek, 16.11., ob 18.00 v prostorih OŠ Branik. Predaval bo strokovnjak na področju učinkovitega komuniciranja in spodbujanja motivacije, doc. dr. Andrej Kovačič.

– VZGOJNI STILI IN RAZVOJ SAMOKONTROLE PRI OTROKU, ki bo v sredo, 25.11., ob 18.00 v avli Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica. Predaval bo univ. dipl. soc. del., psihoterapevt in predavatelj s področja čustvene in socialne inteligence, Leo Ivandić.

Related Images:

(Skupno 80 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost