Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

zaradi večjega števila obolelih s Covid-19 je naša Goriška regija žal še vedno opredeljena kot  »črna regija«. To pomeni, da bo za vse učence od 1. do 9. razreda pouk na daljavo potekal tudi v naslednjem tednu od 1. 2. do 5. 2. 2021.

Z novim vladnim odlokom pa je omogočeno nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda, katerih oba starša ali eden od staršev (če je samohranilec) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture (energetika, promet, prehrana, preskrba s pitno vodo, zdravstvo, finance, varovanje okolja, informacijsko-komunikacijska omrežja in sistemi), v vzgoji in izobraževanju, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev staršev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Starše, ki ste zaposleni v zgoraj navedenih dejavnostih in potrebujete nujno varstvo za vašega otroka, prosimo, da nam to danes do 17.00 sporočite na os.sempas@guest.arnes.si, lahko pa nas do 14.00 pokličite v (tajništvo) in obvestite o vaših potrebah (ime in priimek otroka, razred, čas prihoda in odhoda, kosilo) za naslednji teden (nujno varstvo bo organizirano predvidoma od 2. 2. 2021). O podrobnejši organizaciji nujnega varstva vas bomo obvestili po e-pošti, ko bomo imeli zbrane podatke.

Lepo vas pozdravljam v upanju, da nam novi teden prinese boljšo epidemiološko sliko.

Zarja Hönn Marc

ravnateljica OŠ Šempas

Related Images:

(Skupno 224 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost