Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

pripravljamo se na zaprtje šole in vrtca. Verjetno bomo organizirali tudi pouk na daljavo. Kako točno bo to potekalo, vas bomo še obvestili, saj še čakamo na navodila MIZŠ.

Zaenkrat bi radi izvedeli, katera družina nima dostopa do spleta, da bomo lahko organizirali pouk na daljavo tudi za te učence. Dostop do spleta je možen preko računalnika ali telefona. Če nimate doma dostopa do interneta, to DANES sporočite razredniku vašega otroka ali pomočniku ravnateljice.

Do zaprtja zavodov bomo nadaljevali s preventivnim delovanjem pred okužbo. Še naprej bomo upoštevali priporočila NIJZ za umivanje rok, varno kašljanje, namestili smo razkužila, ki se nahajajo tudi pred vhodi v šolo in vrtec …

Prilagamo Nove sprejete ukrepe za omejevanje širjenja novega koronavirusa.

Upoštevajoč priporočila NIJZ, MONG in MIZŠ smo se odločili, da odpovemo ali prestavimo dejavnosti, ki smo jih v tem in naslednjih dveh tednih načrtovali in bi bile izvedene izven šole, odpovedali smo tudi uporabo prostorov zunanjim uporabnikom in aktivnosti, ki bi jih zunanji izvajalci izvajali na šoli in v vrtcu.

Odpovedujemo tudi pogovorne ure, predvidene za 19. 3. 2020 in v naslednjih dveh tednih tudi vse dopoldanske pogovorne ure. Prosimo, da uporabite druge možnosti dostopa do informacij o poteku izobraževanja vaših otrok: elektronska komunikacija, zaenkrat do jutri tudi telefoni.

Skladno z navodili strokovnih institucij vas prosimo, da v primeru suma okužbe s koronavirusom ne hodite k zdravniku, ampak pokličete osebnega zdravnika oz. na voljo so tri nove telefonske številke za zdravstvene informacije v primeru suma okužbe s koronavirusom, in sicer: za odrasle od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 na tel. številki 051 656 580 ali 051 656 558, za otroke pa med 8.00 in 15.00 na tel. številki 051 656 509. Prebivalce v primeru znakov okužbe stroka poziva, da se poslužujejo telefonskega posveta z osebnim zdravnikom oziroma na navedenih telefonskih številkah. Med vikendom pa je na voljo dežurna služba (urgenca v Šempetru), ki je dosegljiva na tel. številki: 05 330 11 17. Za vse tiste, ki niso bolni, a bi želeli dodatne informacije glede koronavirusa, pa je na NIJZ vzpostavljena telefonska številka 031 646 617, vsak dan med 9.00 in 17.00.

O morebitnih nadaljnjih ukrepih vas bomo obveščali.

V želji po omejitvi širitve virusa vas lepo pozdravljamo.

Šempas, 12. 3. 2020

vodstvo šole


Spoštovani,

z MONG so nas pravkar obvestili, da je na današnji tiskovni konferenci Vlada RS napovedala razglasitev epidemije koronavirusa v Sloveniji in sprejela ukrep zaprtja vseh vzgojno-izobraževalnih ustanov s ponedeljkom, 16. 3. 2020 do predvidoma nedelje, 29. 3. 2020. O podrobnostih vas bomo obvestili naknadno.

Vodstvo šole

Related Images:

(Skupno 855 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost