Skoči na glavno vsebino

VTISI UČENCEV OB IZMENJAVI
Bilo mi je zelo všeč, poučno in zabavno. Upam, da bomo to še kdaj ponovili.
Niki, 8. razred

V sredo, 11. 11., smo učenci izbirnega predmeta italijanščina odšli v Nabrežino, na izmenjavo. Udeležili smo se dveh ur pouka, italijanščine in nato odšli na učno pot. Pri pouku smo ponovili samostalnike in določni člen. Po učni poti smo hodili približno 3 ure. Videli smo lepo okolico, samo megla nam je nagajala, zato nismo mogli vedeti morja. Opazili smo, da učenci v nabrežinski šoli nosijo malico od doma, da imajo uniforme … V petek, 20. 11., pa so učenci iz Nabrežine prišli na OŠ Šempas. Najprej so pojedli zdrav slovenski zajtrk, nato so se udeležili ene šolske ure slovenščine in ene ure italijanščine. Po kosilu smo skupaj odšli v Vitovlje, v vrtnarijo Golob-Klančič. Tam smo videli veliko trajnic in gospa Golob- Klančič nam jih je malo predstavila. Zatem smo odšli na prireditveni prostor v Vitovljah, kjer so nam postregli s pijačo. Ko smo prišli nazaj v šolo, smo odšli v telovadnico, kjer smo igrali različne športne igre.
Nina, 7. Razred

Izmenjava mi je bila všeč, ker smo spoznali način učenja v manjši zamejski šoli. Tudi pohod po učni poti Nabrežina mi je bil všeč. Samo razgled na morje nam je pokvarila megla.
Taja, 9. razred

Na celotnem izletu sem užival. Najbolj sem se zabaval na sprehodu in ogledu Nabrežine. Naučil sem se nekaj novih podatkov in zanimivosti.
Jaka, 9. razred

Članek iz časopisa

{gallery}Sola_15_16/Nabrezine{/gallery}

Related Images:

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost