Skoči na glavno vsebino

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši!

Leto 2020 ostaja nepredvidljivo.
Ko smo se 23. 10. 2020 »odpravljali« na jesenske počitnice, smo pričakovali, da se bomo 2. 11. 2020 vsi ali vsaj učenci 1.-5. razreda ponovno vrnili na šolo. Žal se je epidemiološka slika v času jesenskih počitnic še naprej slabšala, zato je Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela sklep o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica pa je izdala sklep, da se bodo jesenske počitnice podaljšale – do 8. 11. 2020.
V kolikor se epidemiološka slika v državi ne bo izboljšala, obstaja možnost, da bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo potekalo na daljavo. Šole se bomo morale v tednu »podaljšanih počitnic« na takšno možnost ustrezno strokovno pripraviti. O vseh nadaljnjih odločitvah glede organizacije vzgojno-izobraževalnega dela v času od 9. 11. 2020 dalje vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času preko spletne strani in eAsistenta.

Obveščamo vas tudi, da smo sprejeli nekaj dopolnitev Šolskega reda OŠ Šempas, ki se nanašajo na obnašanje in komuniciranje na spletu (spletni bonton). Dopolnjen šolski red bo začel veljati s 1. 11. 2020.

Mnogi učenci so tudi v tednu pred jesenskimi počitnicami kljub tehničnim težavam v prvih dneh dela na daljavo vestno izpolnjevali svoje obveznosti, od drugih pa smo pričakovali več resnosti in zavzetosti. Tisti, ki še niste uspeli vsega urediti, boste morali to nadoknaditi.

Upam, da boste v času, ko boste doma, upoštevali priporočila in navodila pristojnih služb in ohranili zdravje. Želim vam tudi, da boste kljub negotovosti in skrbem našli razloge za veselje in srečo.

Lep pozdrav

Zarja Hönn Marc
ravnateljica OŠ Šempas

Related Images:

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost