Skoči na glavno vsebino

Šolska knjižnica je tudi v letošnjem šolskem letu vključena v projekt Medgeneracijskega branja mladinskih knjig, s katerim želimo povezati predvsem skupine učencev 3. triletja in odrasle bralce v istem kraju, starše, stare starše, učitelje, upokojene učitelje in druge krajane, ki bi si želeli družiti ob dobri knjigi.

Organizirali bomo predvidoma tri srečanja. Prvo medgeneracijsko druženje bo potekalo ob prebiranju mladinskega romana Igorja Karlovška Preživetje, na drugem srečanju se bomo pogovarjali o romanu Kjer veter spi, pisatelja Damijana Šinigoja, tretji roman pa je Zlati zob pisatelja in alpinista Tadeja Goloba.

Vse tiste (mlade bralce, njihove starše, stare starše, učitelje, sodelavce, bivše sodelavce…), ki se radi pogovarjate o knjigah, prisluhnete različnemu mnenju o prebranemu, vabim, da se nam pridružite na naših medgeneracijskih bralnih srečanjih, ki bodo v popoldanskem času potekala v šolski knjižnici ali kje na prostem, pod krošnjami dreves morda. 

Za sodelovanje in več informacij pišite na irena.lipicar.komel@ossempas.si, pokličite na  05 30 77 124 ali me obiščite v šolski knjižnici, kjer boste prejeli izvod knjige Preživetje, o kateri se bomo pogovarjali na našem prvem medgeneracijskem srečanju, ki bo v mesecu decembru. Prijavite se prosim do 20. novembra.

Več o medgeneracijskem branju ter srečanjih v preteklih šolskih letih si preberite na spletnih straneh šolske knjižnice.

Lepo vabljeni k prijavi.

Irena Lipičar Komel, knjižničarka

Related Images:

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost