Skoči na glavno vsebino

zbiralna akcijaSpoštovani,
letošnjo pomlad si Zveza prijateljev mladine s projektom Botrstvo (ZPM) in družba Gorenje Surovina d. o. o. podajamo roke. Z namenom pomagati! Od 16. do 21. 3.2015 skupaj organiziramo humanitarno zbiranja odpadnih surovin (papir, odpadna električna in elektronska oprema, jekleni odpad in barvne kovine)- Čisto veselje skozi katero bomo ljudi ozaveščali o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbudili, da pomagajo zagotoviti zdrav razvoj in enake možnosti otrok v stiski. Da bi nam v ta namen uspelo zbrati čim več odpadnih surovin in s tem čim več sredstev za ta, posebni namen, prosimo za pomoč tudi vas!

Ker šteje vsak kilogram, lahko vsak posameznik postane del naše zgodbe. Zato vas prosimo, obvestite o akciji vaše sodelavce in predvsem šolarje – ne samo da bodo ravnali ekološko, s tem bodo lahko pomagali zagotoviti letovanje tudi tistim otrokom, ki si zaradi stiske tega sicer ne morejo privoščiti! Več o akciji si lahko preberete na spletni strani www.cistoveselje.si
Razumemo, da je teh akcij veliko. Morda se naša akcija razlikuje v tem, da prikazujemo ljudem, kako si lahko pomagajo sami in hkrati kako lahko z nekaj volje pomagajo drugim!
Skupaj lahko pričaramo čisto veselje na obraze otrok!

 

Related Images:

(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost