Skoči na glavno vsebino

Učitelji in učenci sporočajo da so srečno prispeli v Osilnico in vse lepo pozdravljajo.

Povratek iz Osilnice bo med 16.30 in 17.00 – zastoj na meji.

Ponedeljek, 24. 9.
Iz sončne primorske smo prišli v deževno Osilnico. Namestili smo se po super sobah in čas je bil za kosilo. Po kosilu, ko je sonce pokukalo izza oblakov, smo se podali na več urni pohod po deželi Petra Klepca. Ker še vedno nismo bili dovolj utrujeni in nam je ostajala energija smo se zbrali pred hotelom, kjer so potekale družabne in športne igre. Dan smo zaključili z družabnim večerom, turnirjem v namiznem tenisu in nogometu. Prijetno utrujeni smo lepo zaspali.

 

Torek, 25. 9.
Jutro je bilo zelo hladno. Čakala nas je nova pustolovščina. Začeli smo z lokostrelstvom, plezanjem po plezalni steni in floristiko. Navdušeni, smo dejavnosti še malo podaljšali in skoraj prepozno odšli na kosilo. Popoldan so nas čakale teambuilding delavnice in kolesarjenje. Še vedno pa je ostalo nekaj časa za nogomet, namizni tenis, igrala, božanje konja,…Večer je bil ponovno družabno obarvan. Bogate nagrade smo si razdelili na tomboli.

Sreda, 26. 9.
Prava pustolovščina se je začela že dopoldan. Prijazni inštruktorji so nas odpeljali v pustolovski park, ki se je za nas izkazal zelo adrenalinski. Uživali smo kot še noben dan ta teden. Pogumno smo reševali vse naloge, nekje tudi 18 metrov nad tlemi. Zelo smo bili ponosni sami nase in prav tako so na nas bili ponosni tudi učitelji. Spodbujali smo se in si pomagali, da nam je bilo vsem lepo. Popoldan nas je čakala še ena razburljiva dogodivščina – preživetje v naravi. V gozdu smo si pripravili bivak, taborni ogenj, filter za vodo,…Tudi tukaj smo uživali in se veliko novega naučili. Da je bil dan popoln, smo dan zaključili ob tabornem ognju, kjer smo peli in na vejicah dreves spekli še nekaj za pod zob.

Četrtek, 27. 9.
Kako lepo je v Osilnici! Danes smo jo dodobra spoznali z nalogami in vprašanji, na katera smo morali odgovarjati. Imeli smo namreč orientacijski pohod oz. tek. Po kosilu pa še razburljiva, dobri dve uri dolga, vožnja z rafti. Bilo je lepo. Še lepše pa bi bilo, če ne bi bili vsi mokri in nas ne bi močno zeblo. Močno utrujeni, malce brez glasu smo se vrnili v hotel, kjer nas je čakal še zaključni večer, ko smo se ob dobri glasbi naplesali.

Petek, 28. 9.
Danes smo pospravili naše sobice, imeli nekaj časa za nogomet, namizni tenis ali samo za klepet. Sledil je ogled filma o risu, medvedu. Zdaj pa gremo še nahraniti jelene. Po kosilu se vračamo v naš, upamo, da topel kraj.

Related Images:

(Skupno 319 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost