Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

Delovno operativna skupina »Nova Gorica otrokom prijazno UNICEF-ovo mesto« veliko aktivnosti namenja varnosti otrok v Mestni občini Nova Gorica.

Ob svetovnem dnevu otrok so pripravili spletno predavanje z naslovom Samostojni otroci, ki bo obravnavalo vprašanje, kako skozi vzgojo krepiti otrokov občutek varnosti, otroka začutiti, prepoznati njegove potrebe, ipd. Namenjeno je staršem, saj se občutek varnosti rojeva prav iz varnih odnosov in domačega varnega pristana. Izvedeno bo v torek, 23. novembra, ob 17. uri. Več o dogodku na povezavi: https://www.facebook.com/events/262062975897009.

Pripravili so tudi kratko izobraževalno vsebino s praktično delavnico, ki si jo lahko otroci ogledajo v šoli ali doma, lahko pa jo uporabijo tudi učitelji in vzgojitelji. Glede na to, da otroci v zadnjem obdobju veliko več časa preživljajo doma in je možnost prostočasnih aktivnosti tudi zanje okrnjena, v skupini menijo, da jim bodo z delavnico popestrili kakšen deževen dan. Delavnico bomo v tem tednu objavili na facebooku Mladinskega centra Nova Gorica in Mestne občine Nova Gorica. Sicer pa je dostopna na naslednji povezavi: https://we.tl/t-UOAVWlG6Fd

mag. Marinka Saksida
vodja Oddelka za družbene dejavnosti

MESTNA OBČINA NOVA GORICA

Related Images:

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost