Skoči na glavno vsebino

Spoštovani,

zvečer smo dobili okrožnico MIZŠ v zvezi z organizacijo dela v primeru začasne prekinitve izvajanja vzgojno-izobraževalnega dejavnosti v vzgojno izobraževalnih zavodih.

Kot smo že sporočili, bodo šole od 16. do 29. 3. 2020 zaprte. Posebnih navodil za danes, 13. 3. 2020, nismo dobili. Iz medijev in priporočil NIJZ pa smo izvedeli, da naj otroci, ki jim starši lahko zagotovijo varstvo, ostanejo doma. Na osnovi opravičila staršev jim bodo razredniki današnjo odsotnost opravičili.

Po nasvetu NIJZ svetujemo, da se izogibajo stiku z rizičnimi skupinami.

Učenci, ki bodo na šoli, bodo imeli pouk.

Po nasvetu sanitarne inšpektorice bomo razkužili omarice in prostore, zato morajo učenci izprazniti omarice, obešalnike z umazanimi, prepotenimi oblačili in obutvijo ter odstraniti morebitno hrano. Po stvari naj pridejo tudi odsotni učenci ali njihovi starši danes do 15.00.

Starše pozivamo, da se dosledno držite navodil NIJZ, na katera opozarjajo tudi mediji, ter odgovorno upoštevate omejitve druženja, potovanja in higienske ukrepe. Le tako nam bo uspelo zajeziti širitev koronavirusa.

 

Navodila v zvezi s 14-dnevnim zaprtjem šole bodo sledila. Starše, ki tega še niste storili, prosimo, da aktivirate eAsistenta, da bo elektronska komunikacija med šolo in starši omogočena.

Ostala nadaljnja navodila in sporočila bodo sledila preko eAsistenta in spletna strani.

Lep pozdrav

Šempas, 13. 3. 2020 (ob 7.30)

vodstvo šole

Related Images:

(Skupno 236 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost