Skoči na glavno vsebino

V času šolanja na daljavo poteka izposoja knjig iz šolske knjižnice po dogovoru, in sicer po predhodnem naročilu gradiva na e-naslov irena.lipicar.komel@ossempas.si ali tel. št. 05 30 77 124.

Pred prevzemom boste na vaš e-naslov prejeli sporočilo, da so knjige pripravljene za izposojo, prevzeli pa jih boste lahko po dogovoru pred zgornjim vhodom v šolo. V naročilo napišite ime in priimek avtorja in naslov knjige, lahko pa tudi samo tematiko z opombo: poučne ali leposlovne knjige, velike/male tiskane črke ipd.

Ne pozabite na svoje ime in priimek oziroma na ime in priimek otroka, za katerega gradivo naročate. Svetujem vam, da si pri iskanju knjig pomagate s COBISS+ OŠ Šempas, kjer je razvidno, če knjigo imamo oziroma če je prosta ali izposojena.

Vabim vas tudi, da občasno vstopite v našo “knjižnico na daljavo“, kjer se bo zagotovo našla marsikatera uporabna informacija, spletni vir ali zgolj seznam za bralno značko ali domače branje. Tu je še vedno aktiven “zid” Kaj berem? Kaj bereš?, na katerega lahko zapišete, kaj trenutno berete, delite svoje mnenje o prebranem, knjigo predlagate drugim v branje…

Veliko bralnih užitkov vam želim, lepo vas pozdravljam in ostanite zdravi.

Knjižničarka Irena

Related Images:

(Skupno 147 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost